Thursday, February 5, 2009

ringan tangan

korang penah tak rasa mcm ringan tangan?

ringan tangan maksud aku ni bukan ringan tangan menolong org etc. tu ringan tulang ok! lenkali belajar perumpamaan tu biar bebetul. jgn kasi malu org melayu.

ringan tangan ni mcm tangan tu rasa nak libas je org. jgn lerr cari pasal, rasa nak kasi penampau je kt itu org. rasa mcm nak mkn org. haaa....gitu!


aku sekarang ni rasa tangan aku tgh ringan nak menampau nih. meh sini sapa2 yg nak rasa meh.

iskkk... ini laa namanye marahkan nyamuk abis kelambu dibakar. ehhh..sekarang ni musim nyamuk bnyk kan? berhati2 ye ketika nyamuk bnyk ni. jgn ada dikalangan nyamuk tu adanyamuk yg bernama aedes. tanamkan sifat tak ske ngan dia tuh. kalo nak lg baik tanamkan sifat jgn bg nyamuk tu singgah2 kt kita memlm. susah nak tido ooo.

apekehe lak aku cite nyamuk ni?

8 comments:

cokolat said...

lerrr
nyamok ke nok?
aku ingat ko tengah marahkan sapalah tadi... belilah ubat nyamok nok!!!

eddie dewanaga said...

gua penah kena lempang beb dgn pompuan, adoi...

masa tu gua sakitkan ati dia, pastu masa gua minta maaf, gua offer dia lempang gua...

gua cuma offer je, tapi...

PANG!!!

adoi, panas beb pipi gua, tapi gua rasa best sebab dia punya turn pulak mintak maaf sambil nangis2 sebab lempang gua..

adibah said...

Nyamuk aedes jangan sebut nok..!!! Sentitip.. Mesti ada orang excited uols citer pasal nyamuk ni nok.. sebab dia lebih sayangkan nyamuk dari gilpren dia..! Ahaks!!

AnakSedaraMokTehPening said...

agak-agak lah u all kenal tak camana rupa nyamuk aedes, nyamuk culex, nyamuk armigeres, nyamuk tiruk, nyamuk toxorhynchites... saya pun tak kenal

linn said...

cok,
org yg aku marah tu serupa ngan nyamuk nok. sb tu aku selitkan gak cite pasal nyamuk. bising ok haku nak tido. gituuuuu....

eddie,
ek eleee....tu mesti awek lu kan? haaaa...biasa arr marah2 sayang gitu hehe.

adibah,
haku tau ko dah putus sedara ngan aedes kan nok? usah kwn lg dgn dia ok. tp sapakah yg sygkan nyamuk dr gf tu nok? sesuatu sungguh.

linn said...

ASMT,
ingatkan terjun tiruk je ropenye nyamuk pun ada nama nyamuk tiruk yea. isk isk iskkkk. iols cuma kenal aedes je okie.

adibah said...

Nok!!!!! Ko nampak tak tu nok? Nampak tak? Jelas dan nyata kan!! Kan aku dah kata!!Uwaaaaaaaa!!!!!

*pergi kedai mamak bawah.. beli Shieldtox!!

linn said...

hahah...bagus nok. beli shieldtox, ridsect. mopiko dan lain2 yg sewaktu dgnnye.