Thursday, February 12, 2009

udah nyampe!

matila berapa taun punye entry ni aku baru nak publish. aku order cd terbaru sheila on 7 ni pown dah lama gilo babas.


order from tini sb dia kan bespren so7 hiks. awalnye kata aku nak amik masa show so7 & the rock bulan doblas aritu. tp tak jadi ke kl terpaksa lah tertangguh.

then aku nak amik dr dia pas balik bandung. aku plak ada hal, dia pun ada hal so kenot make it. last2 terpaksa je post ke opis ku ini.


so...tini, kita dah dpt dah cd nih. haha dah berkurun baru nak kabo ek.

takpelah...janji sampai.


p/s : dah laa broadband mcm hanjeng, gambo ni bikin ati panas betol laa pagi2. malas aku nak edit! wat hepen blogger oi???


4 comments:

eddie dewanaga said...

kenapa gambo senget cik Harlina oi...!!!

linn said...

tu bukan salah gua, salah blogger nye image laa. dah berapa kali btolkan pun senget. panas ati ooo.

snazzynsuch said...

dah dapat! huhu tertanya2 gak.. tapi since senyap je.. so ala2 pandai2 ingat dah sampai.. ahhaha

linn said...

hehe tu ah senyap je. ingatkan nak publish bgtau kt blog jelah aritu, sekali dok perap lak entry tu smpai laa ni baru publish :p.