Sunday, February 8, 2009

masih tak ok

entry ni kesinambungan dr entry smlm. bak kata cokolat dlm komen dia :

bukan kat jb je.. akupun kena semalam ok! mcm gampang je network smlm.. panas betol aku smlm.. ni skrg ni pun kdg2 jadi balek....

aku punye nak pulun buat entry bebnyk wiken nih sekali connection cam hanjeng. kejap2 putus, kejap2 putus. 3G pun asik ilang2 je. kalo tak dpt 3G tu maknenya utk broadband apatah lagi.


so mahap lerr kalo entry aku kurang semenjak dua menjak ni. nak masuk ym pun tadak mood. thanks to them lerr.

stress btol.

alooo...alooo org maxis. sila laa buat keje. utk company yg beso gabak mcm korang ni kalo ada prob patutnye sejam dua tu ok laa lg. takkan nak mkn sebulan dua kot baru nak baik???

jgn plak buat tak nampak mcm bwh nih :


iskkk...mcm ^&%*)@^&%!!!!!! <--ni mencarut nih.

8 comments:

Tijah Lawa said...

dia suh ko pakai stimik la tu.
aku laju jer mlm tadi...siap donlot mp3 lagik sambel layan cok yg kekejap mencarut xde line. huhuhu

cokolat said...

dah 2 hari dah ni babiband niii buat hal... aku rasa nak pecahkan jer port diapun ada.. tp nanti akulak yang susah!!!

linn said...

tijah,
aku ingat nak tukar adik badik stimik laa nok. kalo stimik kang takle bwk jln2 lak.

linn said...

cok,
aku pun asik carutje nok. nak bls msg ko ni pun siap putus ok. geram btol lerr.

AnakSedaraMokTeh said...

atau pun wujud konspirasi dlm maxis utk tukarkan CEO dorang tak?????... ish ish, jgn depa cam kes TNB zaman Dr Ani Arop kan kan..

*me ready dgn borang apply CEO maxis yesss yessss..

linn said...

erkkk...nak jadik CEO maxis plak? cemana ngan nyamuk2, lalat2, cicak2 dan serangga2 yg lain nnt? kesian depa tau.

AnakSedaraMokTeh said...

*me terduduk opss!! lamakkk!! aiyaaa!! terjatuh kosi lak ..adoii!!

adibah said...

Nok, mek nak gelak jap bleh? Wakakakak Ekekekkekee Kuikuikuikui. Dah.. sekian.. terima kasih.. :-)